TВ-проекты

    №26    Кухня в стиле модерн

Оцените материал
(5 голосов)

РЕЗУЛЬТАТЫ

ВИДЕО |

ФОТОГРАФИИ |

Încă un interior reușit  cu care se mindreste echipa noastră.Acest proiect are la baza 2 culori care se potrivesc perfect cu scopul încăperii.

 

 

 

 

 

 

Designerii Natalia Cherdivarenco și Maxim Darie  au optat pentru un spațiu funcțional în care sa integrat toate elementele de care are nevoie o gospodina.Electrocasnicile sunt incorporabile ceia ce face că fasada mobilierului sa arate mai atractivă.Tehnica este de ultima generație , canapeaua alba din piele artificială are spațiu de depozitare și deschidere Euro carte. Mobilierul a fost realizat din Mdf cu un grad ridicat de luciu  și sisteme de deschidere ,,push to open,, care se deschid automat la o simpla atingere.In aceasta editie a fost integrat si un filtru pentru apa care are 5 etape de curatare si functia de mineralizare,ce tine de robinet este unul cu totul special ,are un furtun care poate umple un vas  cu usurinta fara nevoia de al pune in chiuveta.  Suprafața de lucru este realizată​ din cuarț alb rezistent la lovituri, zgârieturi și nu are frica de pete și umezeală.Aceasta ediție a încununat in ea tot ce poate fi important pentru o bucătărie iar reacția eroilor de la final este una pe măsură. D-na Maricica și d-nul Ilie au fost foarte mulțumiți de rezultat și au fost plăcut impresionați de calitatea lucrărilor și a obiectelor incluse ,care cu siguranță le va servi mult timp de acum înainte.


 


 

 
 
 
 
 
 
Рейтинг: 100 | (5 голосов) | Прочитано 23205 раз | Автор:
Другие материалы в этой категории: « Smarald în dormitor Amenajarea terenului de joaca din gradinita 16' »

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа