TВ-проекты

    №28    ,,The colors of life''

Оцените материал
(3 голосов)

РЕЗУЛЬТАТЫ

ВИДЕО |

ФОТОГРАФИИ |

Cuplul din această ediție  sunt o familie tinara  care  optează pentru un mod sanatos de viață. Stapînul  adoră sportul iar Anastasia își petrece timpul liber  cu acul și ața în mînă, brodează tablouri și icoane. 

 

 

 

 

 

 
O face cu multă pasiune și dibăcie după care le face cadou celor dragi.,,Scopul proiectului era să aducem multă culoare in viața eroilor noștri pentru că asta ne-au cerut. Initial au fost citeva cuvinte cheie care au și stat la baza proiectului si acestea au fost  functionalitate, culoare, calitate si nu in ultimul sa intram si in limita unui buget indicat de organizatori .Am avut grija sa nu  incarcam forte mult acest spatiu, si cind am spus functionalitate mam referit mai mult la mobilierul strict necesar . si avind in vedere ca apartamentul nu este foarte mare evident  este nevoie de mult spatiu de depozitare . Acest spatiu l-am gasit la peretele din zona usii, la balcon va mai fi inclus un dulap si mai avem o comoda unde la fel se pot depozita lucruri ’’ spune Andrei reprezentatul companiei de design interior si renovari ,,DOMI Ideea &Renovation’’ http://domi.md/
Erica Novak spune: ,,Ce tine de pereti acestia au fost tencuiti cu un amestec pe baza de ipsos dupa care Am pregatit suprafata cu un grund nepigmentat, concentrat. In cazul nostru am avut o suprafata tencuita, puternic absorbanta si datorita acestei  modalitati de lucru am  economisit vopsea.
  Dupa ce neam asigurat ca stratul de grund este bine uscat am continuat cu vopseaua acrilica de culoare alba  si un albastru mineral aceasta este  ecologica lavibila si este usor de ingrijit .
Ne-am gândit mult ce viață îi putem da acestui perete și eram prinși între două variante: fie să folosim un fototapet cu o imagine imprimată, fie să optăm pentru vopsea și profile decorative. Atunci am ales profilele decorative, iar acum, privind produsul final, sunt convinsă că a fost cea mai bună alegere. Peretele arată minunat și oferă un confort aparte încăperii, nu numai datorită aspectului său, dar și datorită practicității acestuia. 
Conține baghete rezistente, confecționate din poliruetan. Acestea vă pun pe roate imaginația, așa încât să le puteți folosi pe post de décor oriunde, chiar și-n baie, fiind rezistente la umiditate.
Cind eram la etapa de analiza care vor fi materialele pe care le vom include in procesul lucru, trebuia sa alegem intre 2 variante ce tine de finisijul acestui perete , era vorba sa  folosim un fototapet cu o imagine imprimata sau sa optam pentru vosea si profile decorative. Alegerea a ramas pentru profilele decorative si cind am intrat mam convis ca sa ales varianta perfecta.aceasta arata foarte bine dindui spatiului un confort aparte si asta datorita 
baghetelor rezistente confecționate din poliruetan.  ele Sunt utilizate pentru decorarea pereților si la fel cu ele e posibil să va puneți imaginația la încercare și să le utilizați în scop decorativ în orice încăperi, inclusiv în baie fiind rezistente la umiditate. 
 Profilele sunt ideale pentru  includerea lor atât în spatii in stil clasic,  cit și modern, conferindui fiecărui interior originalite
Alexandru si Anastasia vor fi surpinși din start , la intrarea la intrare ii va intimpina o ușă  cu totul specială, partea exterioară fiind albă din mdf cu peliculă specială care-i redă rezistență, iar partea interioară este total originală este in aceiasi culoare cu pretele iar baghetele lipite exact ca pe perete formeaza un tot intreg .
Dacă observați, este o ușă de tip secret, cu balamalele ascunse și are lipite profiluri de poliruetan- un material dur, pe bază de duropolimer, ce oferă zero șanse deformărilor. 
Si in acest proiect nu am facut o exceptie si am schimbat fereastra veche pentru una care va mentine temperatura necesara in odaie inca multi ani . 
De aceasta data am optat pentru o fereastra de origine germana cu profil de 7 camere si cu adincimea constructiva de 80 mm. Aceasta este una mai mare si ne ofera o vedere panoramica exceptionala dar pe linga asta este si functionala. Aici se deschid 2 geamuri ambele fiind oscilobatante  si ii ofera gazdei posibilitatea sa intinda rufe la uscut cu usurinta.
Si asa cum apartamentul se afla in apropiere de drum era important ca zgomotul de afara sa nu deranjeze . Si la recomandarea producatorilor am instalat anume modelul care are cel mai ridicat nivel de izolare fonica si energo eficienta.
Sticla are 2 straturi , primul este low –el pastreaza caldura in interior pe timp rece iar cel solar protejeaza vara de razele solare. 
Acest model are si functia de  micro ventilare , datorita careia avem posibilitatea de a impiedica aparitia mucegaiului in casa.
Fereastra are miner secustic cu antifurt încorporat ceia ce permite actionarea manerului doar din interior, astfel incat fereastra nu poate fi deschisa din exterior. Deci Asta inseamna siguranta si un nivel inalt de comfort pentru locuinta noastra.
Odata cu schimbarea termopanelor stapinii de cele mai multe schimba si pervazul dar la acest capitol aleg sa economisesca , noi aici nu suntem de acord si optam pentru materiale  nu neeaparat scumpe dar cu siguranta durabile ,si ce poate fi mai rezistent decit piatra? doar piatra ,pentru ca nu mai este un secret pentru nimeni ca este rezistenta, practica dar si da un aspect placut si rafinat incaperii.din acest motiv am montat un pervaz din cuart,acesta nu  necesită îngrijire specială si este suficient de șters cu o cârpă usor umeda si automat suprafata se va transforma in una lucioasa. Si tin sa mentionez ca aceasta piatra de cuart , usor se prelucreaza si poate lua diferite forme in functie de designul pe care vil doriti. 
Pardoseala a suferit si ea schimbari .am inceput cu amestecul pe baza de ciment  iar cind acesta sa uscata am aplicat pe suprafata  un grund , apoi am continuat, cu shapa autonivelanta care nea permis sa avem acum o podea care corespunde standartelor  de lucru , ecologica si  cu o suprafata perfecta pentru laminatul inclus in  proiect 
Laminatul este de culoarea stejarului alb de origine germana  clasa 32  si  grosimiea de 8 .Textura si formatul placilor se imbina  perfect  pentru a crea un efect estetic deosebit , Modelul aminteste de lemnul de stejar este durabil ,si  rezistent la uzura De aceea, poate fi utilizat atât pentru amenajarea spaţiilor comerciale, cit si pentru conditii de casa .
Laminatul a fost completat cu plinta Produsă după tehnologia Wood Effect  este in culoare laminatului  imita cu exactitate nuanta si structura lemnului   ceia cei adaugă eleganță și sobrietate. 
 Acesta are  marginile cauciucate? Muchia elastică ia forma peretelui și nu permite prafului să treacă în spate,se instalează ușor datorită elementului de prindere. 
Fiind din PVC, plinta este rezistentă la umezeală, iar substanțele chimice de uz casnic nu decolorează produsul. Nu atrage praful, fiind antistatică. Se îngrijește ușor: pur și simplu prin ștergere.
  Iar instructia acestuia ne spune ca acest model are o durată   mai mare de exploatare, în comparație cu cel  din lemn.
Si daca tot vorbim despre faptul ca siguranta este cea mai importanta  intr-o casa ,Echipa Proremont a hotarit sa includa si  in acesta editie  obloane de protectie din profile de aluminiu cu grosimea de 1mm care au o rezistenta ridicata dar tot odata o greutate redusa.
Profilele din aluminiu sunt acoperite cu mai multe straturi de vopsea pentru exterior. care Chiar și după ani de utilizare intensă, efecte solare si atmosferice, roletele  vor arata ca noi si vor functiona ideal .
Iar atunci cind dorim intuneric in casa . sau vrem sa plecam pe un termen indelungat .Roletele se pot controla usor cu ajutorul unui intrerupator obisnuit..si puteti pleca linistit in vacanta stiind ca prin fereastra cu siguranta nu veti avea musafiri’’
,,Pentru că ne aflăm la etajul 9, iar vara nu-i ca iarna, iar eroii noștri știu asta foarte bine, am inclus în proiect un aparat cu aer condiționat de la AviClima, cu un design inovativ. Partea bună a acestuia, care îi va plăcea și gospodinei noastre este faptul că atunci când aparatul se oprește, ventilatorul acestuia continuă să funcționeze, astfel îndepărtează umezeala din schimbătorul de căldură și nu permite formarea mucegaiului! Pe urmă, aproape că nu-l auzi (poți să te pricălești și să spui asta în șoaptă). Are un nivel redus de zgomot de 24 dB(decibeli)
Ceia ce  îi va impresiona pe loc pe eroii noștri este fototapetul pe care l-am folosit pe acest perete. Fototapetul e fenomenal pentru că poate fi aplicat pe mai multe suporturi, fie hârtie sau cotton convas, prin tehnologie pe bază de cerneală ecologică, nu necesită adeziv special, aplicarea fiind deosebit de usoară. Acesta poate fi personalizat, așă că poți să-ți creezi singur modelul dorit, poate chiar cu o poză personală, de ce nu. Nuanțele pe care le-am folosit se repetă și la balcon, ceea ce ne dă senzația de un tot întreg. Ce să zici? Armonie. 
Ce avem noi aici? Locul de repaos pentru eroii noștri- canapea cu mecanism euro carte. Aici pot sta fără griji atât Alexandru, Anastasia, fetița lor Xiușa, cât și prietenii lor, de ce nu, chiar împreună, asta pentru că, canapeaua a fost confecționată special pentru a susține o greutate mai mare decât cea standart. Salteua acesteia este ortopedică, cu latex și memory foam la bază, ambele din clasa PREMIUM. Se deshide mecanic, foarte ușor, ceea ce oferă o perioadă lungă de funcționare.
Iar lângă canapea avem aceste beanbag-uri(puficuri) foarte drăguțe pe bază de lemn. Au fost realizate special pentru acest proiect, ca să îmbine cromatica și stilul interiorului. Partea moale este din latex, cu o țesătură din microfibră și au un ornament interesant în linii și motive geometrice.
Deasupra canapelei, am creat simetrie prin intermediul acestor corpuri de iluminat din sticlă, în formă de glob, cu diametrul de 25 de cm, câte 6 la număr în ambele părți. Acestea prezintă spoturi led econome. 
Observați covorul. Deși cele naturale au farmecul lor, ele se curăță mai greu, iar noi n-am uitat că în familia eroilor noștri este un copil, de aceea am optat pentru un covor din polipropilenă- material care se curăță perfect și este ideal pentru cei care au alergii.
Am avut grijă să nu fie certuri în familie, de aceea fiecare cu scaunul său. Aceste 2 scaune completează ideea designului și adaugă o notă de futurism spațiului. Ele sunt în negru și rosu, confecționate dintr-un plastic dur, rezistent și au picioare metalice .
Iar pentru a daugă mai multă eleganță spațiului, s-a optat pentru versiunea modernă a perdelelor. Așa deci, s-au instalat 2 tipuri de draperii. La geam avem  rulouri, care au fost montate pe rama ferestrei. Sunt usor adaptabile, oferind o protectie solară simplă și eficace și sunt ușor de curățat, pentru că sunt dn polister. Culoarea galbena intens va aduce căldură și stare de bine eroilor noștri..
Iar aici avem portiere de culoarea gri cald, din poliester cu adăugare de fibre naturale. Datorită poliesterului, materialul se calcă ușor și se menține mult timp.  Adăugând confort și eleganță odăii, acestea trag o linie între sufragerie și balcon, oferind acea intimitate, dacă vreți.
Lucru de care se vor bucura la maxim Alexandru și Anastasia este mobila de culoare albă, într-un stil minimalist. Sunt norocoși, pentru că au mult spațiu de depozitare.
Ca de exemplu acest dulap, care la prima vedere pare a fi perete. Asta pentru că are un mecanism ascuns în interior. Ușile se deschid singure, cu ușurință. Cu suficiente rafturi, dulapul este din Pal Melaminat, cu o suprafață acoperită cu sticlă, iar pe ușile glisante avem o imagine colorată, abstractă. Spațiul de lucru este realizat special pentru eroi. Primul este pentru Alexandru, unde poate lucra liniștit la calculator, iar spațiul din colț, unde avem măsuță și oglindă este colțișorul de creație al Anastasiei. Fiecare oglindă are secretul ei. Oglinda Anastasiei ascunde un spatiu de depozitare, unde își va putea așeza toate instrumentele pentru pasiunea ei, și anume broderia. Suprafata din mdf lucios, rezistent nu are frică de umezeală sau zgârieturi și se găsește în mai mult de 40 de culori .
Și așa cum eroilor le place să petreaca serile în fața televizorului, ne-am gândit la o comoda stilată și practică. Cu fasade din Acrilux, cu acoperire specială din plastic, cu grosimea de 0,8 mm, e lucioasă și redă un efect de oglindă. În timp ce practic toate suprafețele lucioase pot fi zgârâiate, placa din MDF Acrylux este mult mai rezistentă. De altfel e și ea un loc în plus de depozitare pentru lucrurile eroilor. Prin elementul de push to open, se deschide printr-o singură atingere, iar balabalele sunt rezistente la mii de deschideri.  
Practic, s-a folosit tot spațiul funcțional. Până și la balcon am găsit loc pentru depozitare. La mobila de aici s-a folosit același material de MDF Acrylux ca și la comodă și este produs din clasa Premium. Gradul înalt de luciu cu efect de oglindă, înlocuieste cu succes sticla vopsita utilizată în fronturile de mobilier, permițând acuratețe în debitare la dimensiunile dorite. Apropo, suprafața decorativă este disponibilă într-o gamă largă de culori’’ Spune Erica Novak in cadrul acestei editii.
 
 

 


 


 

 
 
 
Рейтинг: 80 | (3 голосов) | Прочитано 12929 раз | Автор:
Другие материалы в этой категории: « Лофт в интерьере Odaie multifuncțională cu biosemineu »

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа