TВ-проекты

    №33    Smarald în dormitor

Оцените материал
(1 Голосовать)

РЕЗУЛЬТАТЫ

ВИДЕО |

ФОТОГРАФИИ |

Părinții sunt  cei care ne dau viața, investesc suflet și dragoste în creșterea copiilor lor și indiferent de citi ani vor avea acestea, ei tot vor fi considerați copii. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
De această părere sunt eroii din această ediție, Doamna Maria care este medic cardiolog  și  soțul ei Vasile . Părinți a doi băieții, unul din ei este la casa lui, căsătorit și deja ii bucura cu nepoți.  Pentru  al doilea, Mihai , un tânăr care promite mult din punct de vedere profesional,  aceștia au hotărât  să-i facă o surpriză și sa cedeze posibilitatea de a-și renova o  odaie  în apartamentul lor.
Asa cum Mihai recent a achiziționat un apartament și părinții știu ca acesta  nu are răbdare sa se mute. Noi am hotarit să-i bucurăm pe toți și sa ne apucam de renovarea dormitorului .
Pentru proiectul de design ne-am adresat la compania Domi Idea & RENOVATION  Care a venit cu o ideie interesanta de a zona odaia problematică care aminteste a vagoan. Spațiul a fost împărțit în 2 zone .În prima parte găsim un dormitor cu mărimi generoase și spațiul de depozitare oferit de compania Mebelive .Salteaua  (Almir) .În a doua parte găsim o masa de lucru cu oglindă mare, sertare si un șifonier la fel oferite de compania de mobilă Mebelive. 
 
n zona ferestrei am instalat rolete de protecție de la Best Gates,  am renunțat la pervazul clasic din plastic pentru unul din cuart oferit de Indelit. Draperiile care împart zonele le-am primit de la Allstoria .Covorul Shagi care nu lipsește din nici o ediție a fost oferit de Carpetlux, parchetul din lemn masiv care va bucura privirea gazdelor mult timp de acum în colo  este de la compania BASSO. Ușa alba cu elemente   moderne pe perimetru o avem de la partenerul de încredere Cemrec .Tabloul superb care vine ca un accent este realizat de Postercom.md  .Dacă sunteți curioși care a fost reacția eroilor, o găsiți în video.

 

 

 


 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рейтинг: 100 | (1 Голосовать) | Прочитано 10722 раз | Автор:
Другие материалы в этой категории: « 2 Uși care duc în Ungaria Кухня в стиле модерн »

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа