TВ-проекты

    №29    Odaie multifuncțională cu biosemineu

Оцените материал
(2 голосов)

РЕЗУЛЬТАТЫ

ВИДЕО |

ФОТОГРАФИИ |

Vine un moment în viața orcarei locuințe când trebuie îmbunătățită, modernizată și adaptată nevoilor beneficiarilor săi.

 

 

 

 

 

 

Acest moment  avenit acum in casa familiei lui alexandru si Svetlana care de mult visau la un apartament mai mare .Visul lor  a adevenit realitate  dar sau intilnit cu alta problema  si anume cu amenajarea acestuia.  Aici au dat de noroc si ne au gasit pe noi. Cum rezolvam noi aceasta problema  in ghilimele vedem in aceasta editie. Dar pina cind sa vedem cine sunt gazdele noastre de astazi

Alexandru si Svetlana sunt eroii nostri de astazi , si-au dorit mult un apartament , au visat la asta mai mult de 10 ani si au demonstrat ca gindurile se materializeaza .

Dupa  ce si-au vazut dorintele realizate au inteles ca cu procesul de renovare va fi mai dificil.Nu au stat mult pe ginduri si au hotarit sa scrie si bine au facut . Norocul le-a suris si echipa Proremont a ajuns si in casa lor.

 De cind lucrez la acest proiect mam convins ca Amenajarea casei este o provocare si de regula, o chestie de gust personal. Fiecare vrea ca, odata ce a trecut pragul propriei locuinte, sa se simta acasa. Iar rolul nostru e sa simtim  cum e acea acasa din interiorul eroilor nostru. Sper ca si de asta data o sa le ghicim dorintele si vor fi multumiti de rezultatul muncii noastre comune.

 

Ca de fiecare data am inceput cu schimbarea usii . in aceasta editie avem una special realizata pentru acest proiect . este din mdf  culoarea venghe  are sticla mata  rezistenta

. usile sunt glisante montate pe un mechanism ascuns pe  perete.

 Iar Minerile sunt montate la acelasi nivel cu baza cea ce o face sa arate mult mai gratioasa.

Din discutia cu eroii de astazi am inteles ca vor ca aceasta odaie sa fie locul principal unde isi vor petrece timpul  cu familia ,oaspetii  vor sarbatori evenimente de familie, deci ea trebuie sa fie destul de functionala .

Astfel pe post de pardoseala  ce putea fi mai binevenit decit gresia portelanata mata   cu un effect vintagi specific interioarelor franceze   dar de origine spaniola .Aceasta nu aluneca ,este compacta  ,rezistenta la socuri si abraziune , nu este poroasa  deci nu va absorni murdaria,.

 Durabilitatea placilor de ceramica este superioara aproape tuturor suprafetelor de finisaj existente pe piata. Si  Aceaste caracteristici face din gresia portelanata produsul ideal pentru interior cit exterior.

Aceasta imita textura lemnului  care vine cu o istorie bogata   si adduce mult confort caldura si personalitate acestui spatiu .

Este un produs suta la suta ecologic  si se incadreaza perfect aici. Asadar   bifam la pozitia durabiitate si functionalitate

Ce tine de fereastra aceasta nu trebuie sa fie o investitie periodica .Ginditi-va ca cele mai mari pierderi de caldura dintr-o casa se realizeaza prin ferestre . de aceia achizitia unei ferestre de calitate  va vor aduce satisfactii in timp atit din punct de vedere al duratei mari de viata cit si a reducerilor cheltuelilor de incalzire.

Din acest motiv am optat pentru Sistem de profil  cu   7 camere de origine germana.Termopanul este  energoeficient ,datorită nivelului de izolare termică ridicat

. Stratul Low-e pastreaza caldura in interior, functia Solar protect – protejeaza vara de razele solare.

Cu acest Sistem de profil se asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa dumneavoastră.

Fereastra are  cel mai ridicat nivel de izolare fonică iar

Strălucirea  cu suprafeţelor  perfect netede se datoreaza  formulei unice High Definition Finishing.

 Aici gasim si un Miner secustic foarte comod dar si functia de micro ventilare care vor feri eroii nostri de mucegai .

Tin sa remarc fereastra in interior este alba iar pentru a fi in armonie cu imaginea blocului  din exterior are culoarea venghe .

Pe post de pervaz am optat pentru unul deosebit  si anume pentru cuartul aglomerat alb acesta este unul din cele mai populare  pentru glafuri  ,mai aces ca acesta se potriveste perfect cu fereastra si albul din interior.  Piatra de cuart nu are frica de umezeaza se ingrijeste usor nu se zgirie deci va servi stapinilor mult timp

Fie vara fie iarna  dar de apparat de aer conditionat tot avem  nevoie am inclus în proiect un aparat cu aer condiționat cu un design inovativ. Partea bună a acestuia, care îi va plăcea  cu siguranta si svetlanei  este faptul că atunci când aparatul se oprește, ventilatorul acestuia continuă să funcționeze, astfel îndepărtează umezeala din schimbătorul de căldură și nu permite formarea mucegaiului

.Si daca tot vorbim despre faptul ca siguranta este cea mai importanta  intr-o casa ,noi am includa si  aici

obloane de protectie din profile de aluminiu cu grosimea de 1mm care au o rezistenta ridicata dar tot odata o greutate redusa.

Profilele din aluminiu sunt acoperite cu mai multe straturi de vopsea pentru exterior. care Chiar și după ani de utilizare intensă, efecte solare si atmosferice, roletele  vor arata ca noi si vor functiona ideal .

De asemenea, grilajele de tip rulou pot asigura ofera o filtrare eficienta a intensitatii luminii. si o protectie termica suplimentara, fiind eficiente atat vara, cat si iarna.

.Roletele se pot controla usor cu ajutorul unui intrerupator obisnuit. Si atita timp cit nu sunteti acasa ele stau cu drag la straja , pina va veti intoarce.

 
 

 


 


 

 
Рейтинг: 100 | (2 голосов) | Прочитано 14724 раз | Автор:
Другие материалы в этой категории: « ,,The colors of life'' Foc între beton metal și lemn »

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа