TВ-проекты

    №32    2 Uși care duc în Ungaria

Оцените материал
(1 Голосовать)

РЕЗУЛЬТАТЫ

ВИДЕО |

ФОТОГРАФИИ |

Iurie și Maria au avut aceleași dorințe cind și-au  unit destinele. Au visat la o casă a lor. După multă muncă și ani de așteptare visul lor a fost realizat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Cu un an în urmă aceștia au trecut în apartamentul lor care se găsește într-un bloc din capitală. Locuința se află la parter și  are 3 odăi. Mobilierul a rămas moștenire de la foștii stapini și aștepta cind va fi schimbat. Echipa Proremont împreună cu stăpânii au ales să renoveze salonul. Aici familia își petrece mult timp dar și evenimentele de familie tot în acest loc se desfășoară.Echipa a început procesul de renovare doar după ce designerii de la compania Domi Idea & Renovation ne-au înmânat proiectul de design . După care am scos tot ce era vechi și nu mai corespundea cu ideile moderne pe care le aveam în plan.
 
Am schimbat pardoseala în totalitate ,de-asta dată am optat pentru parchetul din lemn masiv.  Am continuat cu un pervaz din cuart iar pentru siguranță am inclus și obloane de protecție din aluminiu.Usile au fost realizate la comandă, pentru că acestea nu aveau mărimi standart. Mobilierul l-am găsit în magazinul de mobilă Domino care ne-a  pus la dispoziție o canapea foarte confortabilă, o măsuță de reviste și o comodă. În odaie a fost inclus și un șemineu electric .Culoare în ambient am adăugat datorită draperiilor turcoaz. Iar pentru mai mult confort în zona de odihnă am adăugat și un covor. La final eroii au fost mulțumiți! Va puteți convinge în video de mai sus!

 

 

 


 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рейтинг: 100 | (1 Голосовать) | Прочитано 12976 раз | Автор:
Другие материалы в этой категории: « Colț de rai pentru doi Smarald în dormitor »

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа