Abc, plitka.md în cadrul expoziției DAS INTERIOR SHOW 2017
Понедельник, 16 Октябрь 2017 00:00

Abc, plitka.md în cadrul expoziției DAS INTERIOR SHOW 2017

Оцените материал
(2 голосов)
În perioada 11-14 octombrie, la Moldexpo, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din lumea designului de interior. Este vorba de DAS Interior Show 2017, unde au fost prezente mai mult de 30 de companii locale și nu numai.
Compania ABC plitka.md a fost si ea prezentă in cadrul expoziței, unde a bucurat oaspeții cu cele mai in voga modele de faianta, gresie, gresie porțelanată,klinker , mazaic  etc.
Deoarece dress code-ul expoziției a fost FUSION, esența acestui stil captivant fiind îmbinarea lucrurilor contrastante care, la prima vedere, par incompatibile, la standul Abc am putut observa o compilare de culori și mozaicuri, chiuvete, blaturi pentru mese și modele de pardoseli și finisaje pentru baie, bucatarii si terase   etc. Compania Abc a prezentat și noua colecție de gresie Moby Dick, din Italia,care placate în formă de spic, arată uimitor.
Gresia din marmură de dimensiuni mari a atras atenția vizitatorilor. Pe această gresie de mărimea 120x120 cm, desenele erau foarte expresive, iar lustruirea sticloasă subliniează profunzimea. Formatul 120x120 cm se potrivește pentru aranjarea pereților și podelelor, iar desenul sub forma unui fluture nu a lăsat pe nimeni indiferent. 
ABC – magazin nou de gresie și faianța pe piața Moldovei, creat împreuna cu cele mai renumite fabrici din Europa.
Mai mult peste o mie de colecții diferite stile pentru uz casnic și spații comerciale
Cele mai noi colecții anul 2017 de la expozițiile Cersaie(Italia) și Cevisama(Spania)
95% din marfă în stoc la depozitul ABC
Livrări directe de la cei mai numiți furnizori asigur cele mai bune prețuri din Moldova
 Compania Abc vă așteaptă in magazine Chișinău, str. Uzinelor, 15/4 sau faceți cunoștință cu celemai noi celeții pe saitul plitka.md  !
 Tel. 022 995 995
Рейтинг: 100 | (2 голосов) | Прочитано 2514 раз |

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа