Понедельник, 16 Октябрь 2017 00:00

Art Oficiu în cadrul expoziției DAS INTERIOR SHOW 2017

Оцените материал
(1 Голосовать)
În perioada 11-14 octombrie, la Moldexpo, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din lumea designului de interior. Este vorba de DAS Interior Show 2017, unde au fost prezente mai mult de 30 de companii locale și nu numai.
Printre acestea s-a numărat și Art Oficiu- compania ce oferă calitate superioară și design original la mobilier de birou: fotolii, scaune, componente și accesorii.
La DAS Interior Show au ieșit în evidență prin mobilierul pentru oficiul ergonomic, destinat sporirii confortului utilizatorilor. Au venit cu modele ergonomice destinate exploatării de lungă durată.
În cadru expoziției, au prezentat și un model de masă reglabilă electric, din seria „easy”, dotată cu motoare. Ajustarea se face prin apăsarea unui singur buton, pentru setarea înălțimii dorite. Este o alegere perfectă pentru orice companie care se respectă și mai ales pentru barainstorminguri.
or. Chișinău, str. Bucuriei 1  (vis-a-vis de stația de testare a centrului BMW). www.artoficiu.md
Contactează-ne: 022-224-224
                           069-224-224
Mai multe vedeți în imaginile video de mai jos:
Рейтинг: 100 | (1 Голосовать) | Прочитано 1105 раз |

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа