Понедельник, 16 Октябрь 2017 00:00

Omtek în cadrul expoziției DAS INTERIOR SHOW 2017

Оцените материал
(2 голосов)
În perioada 11-14 octombrie, la Moldexpo, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din lumea designului de interior. Este vorba de DAS Interior Show 2017, unde au fost prezente mai mult de 30 de companii locale și nu numai.
În cadrul expoziției a participat și compania Omtek- membrul official al Asociației Engleze de specialiști în sisteme de Securitate. Compania oferă cele mai sigure sisteme de securitae porți și rolete automatizate. 
La DAS Interior Show 2017, Omtek a pus accent pe segmentul îngrădirii, și anume pe modele de garduri, de producție poloneză, într-un stil modern, rezistente la circumstanțe și condiții naturale dure. Dacă odată gardurile erau înalte și acopereau absolut tot, compania Omtek a propus publicului garduri mai joase, sugerând clienților, că astăzi nu este nesar să te îngrădești atât de mult, încât să simți că îți închizi cu totul spațiul privat.
Strada Academician Natalia Gheorghiu
www.omtek.md
+373 22 238 238
Mai multe vedeți în imaginile video de mai jos:
Рейтинг: 100 | (2 голосов) | Прочитано 937 раз |

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа