Среда, 16 Август 2017 11:54

DOMI Idea & Renovation

Оцените материал
(3 голосов)
Contacte 
Tel 067307308
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
SAIT WWW.DOMI.MD 
 
Compania Domi Idea & Renovation  este partener principal in cadrul proiectului televizat Proremont.
 
Despre noi

 DOMI Idea & Renovation este o companie de design interior  si renovari care ofera servicii personalizate pentru orice tip de proiect de amenajari interioare- amenajari de apartamente, spatii comerciale, birouri, baruri/ restaurante, cabinete medicale/clinici hoteluri.

Compania   noastră  este specializată în realizarea intregului ciclu  a unui proces de renovare.Aici vorbim de realizarea  proiectelor de design 3D ,5D cît și renovarea propriu zisă.Compania  este formată dintr-o echipă cu  experienţă ca arhitecti, designeri, electricieni, tencuitori, zugravi, etc şi vă oferă servicii de design si  construcţii de cea mai inalta calitate.

https://www.youtube.com/watch?v=0UP0OcQMGoE&t=8s

 Servicii

Servicii de design interior, vizualizare 3D, 5 D

Releveu,chestionar preliminar,variante de propuneri 2D (in plan) randari 3D sau 5D pentru toate suprafețele,propuneri de culori și finisaje, cote tehnice pentru mobilier, electrică si alte cote necesare.

Renovarea apartamentelor, caselor,oficiilor.

Printre serviciile disponibile renovarii interioare a caselor si apartamentelor oferim: placarea pereților din  rigips, pereți despărțitori, tavane suspendate, tavane casetate,  gresie, faianță, instalații, fonoizolații si termoizolații pereți interiori, instalații sanitare, instalații termice, instalații electrice, proiectare design interior, finisaje interioare de orice tip, finisare mobilier si accesorii precum si mobilier la comandă.

Aprovizionarea cu materiale conform proiectului de design

Alegerea tuturor pieselor de mobilier necesare punerii in practică a proiectului 3D, alegerea tapetului, a corpurilor de iluminat si accesoriilor de la furnizorii noștri agreati, cite 2 - 3 propuneri pentru fiecare obiect,intermedierea raportuluicu furnizorii si tot ce tine de logistică. 

Consultanță

Apelează la specialiștii nostri pentru consultanță in domeniul designului, renovarii / redecorării, reparațiilor in fiecare zi

de la 9 la 19 . 

Rapiditate

Datorita experienței personalului nostru  de peste 10 ani pe piata renovarilor si construcțiilor de imobile, suntem sigur că comanda dvs va fi realizata repede si calitativ.

Profesionalism

Seriozitate - Profesionalism - Operativitate. Datorita acestor "calitati" suntem una din cele mai recomandate firme de renovari si constructii din  Republica Moldova CONCEPT SI AMENAJARE 2D/3D

Pentru noi, tu esti elementul cheie al proiectului. Pentru ca noi credem ca amenajarea este o poveste despre tine si despre toti cei ce vor locui noul spatiu. Gusturile tale, stilul tau de viata, nevoia ta de tehnologie, timpul tau liber, hobby-urile tale, lucrurile si culorile tale personale, toate sunt ingredientele principale ale conceptului nostru. Pentru ca designul vine din interior!Rolul nostru este sa intelegem, sa combinam si sa armonizam toate aceste date personale pentru a crea un concept unic si un design care sa te reprezinte.Noi, acceptam orice provocare de spatiu- apartamente, vile, birouri, magazine, baruri si de stil- minimal, scandinav, industrial, eclectic, glam, neo-clasic.Pentru ca frumusetea sta in detalii, suntem foarte atente la aspectele tehnice ale proiectului: furnizam planse tehnice si detaliere de executie pentru echipa de constructori si furnizorii de mobilier la comanda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рейтинг: 100 | (3 голосов) | Прочитано 2278 раз |
Другие материалы в этой категории: « АВС.PLITKA.MD Elllo Studio SRL »

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа